50 aniversari del bàsquet a Vila-real

L’any 1969, amb Pascual Sebastià i Amer com a President, va nàixer el club Baloncesto Villarreal, que després de 50 anys ha desembocat en l’actual Esportiu Bàsquet Vila-real.

Amb aquest motiu, desde el club volem commemorar aquest 50 aniversari, fent una sèrie d’actes que siguin un recopilatori de records, incloent tota la història del bàsquet a Vila-real desde els seus inicis als anys 30, quant Josep Calduch Almela duguera el bàsquet a Vila-real.  Podeu consultar un resum de la història del bàsquet a Vila-real ací.

Per a celebrar aquesta fita històrica farem una sèrie d’actes programats del 15 al 17 de novembre de 2019, amb la següent agenda:

  • El 15 de novembre 19:00 a la Casa dels Mundina (entrada lliure) es celebrarà una taula redona que aglutinarà alguns dels principals protagonistes de la història del básquet de Vila-real. Es farà un recorregut de les fites més importants del nostre esport, recordant anècdotes i aspectes curiosos pot ser no massa coneguts. Coincidint amb aquestes dates, es farà una exposició de fotos i camisetes dels distints equips del bàsquet a Vila-real, que de segur que ens retornaran a altres èpoques, on l’esport es vivia d’una altra manera. Al finalitzar la xerrada es farà un sopar de germanor.
  • El 17 de novembre a les 19:00 es farà un partit de bàsquet al CTD que enfrontarà a l’equip de veterans del València Bàsquet a una sel·lecció de jugadors/es del nostre poble. Sense dubte una cita molt emotiva que no us heu de perdre amb jugadors de renom com Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Sergio Coterón, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda i el vila-realenc José Pérez. Durant el descans de l’encontre es farà la presentació dels nostres equips actuals, que representen la continuïtat d’un club que té un gran futur assegurat.

El club Esportiu Bàsquet Vila-real us anima a que assistiu als actes programats, i que sigui un punt de retrobament de tots i totes les persones que hagin estat relacionats amb el bàsquet a Vila-real d’alguna manera al llarg de la seva història.

Sense dubte és un acte molt emotiu que suposarà el retrobament de molta gent relacionada amb el món del bàsquet i al que volem que vingues.