Adri, tot un exemple per a tots, en Ràdio Vila-real

Aquesta setmana ens ha acompanyat Adrian Cejudo, “Ceju” que és jugador del primer equip del club i entrena l’equip Vivanta benjamí.

Du tota la vida jugant a bàsquet i dona gust sentir-lo parlar. És profe i es nota que ho fa per vocació, es podria dir que és un mestre, en tots els sentits.

Desprèn optimisme i il·lusió amb les seves paraules i fa que els seus “alumnes” s’esforcin en cada moment degut a la gran motivació que els transmet Adrian.

A més el President Joan ha parlat dels actes que farem al 50 aniversari del bàsquet a Vila-real, on destaca la taula rodona que farem el dia 15 de novembre a la sala dels Mundina amb persones històriques del bàsquet de la Ciutat i que culminarem amb un sopar benèfic.

I per acabar l’intens cap de setmana, el diumenge 17 de novembre farem la presentació on podrem gaudir d’un espectacular encontre entre els veterans del València Bàsquet, capitanejats per Víctor Luengo i està format per gran ex jugadors de la història del Valencia Basket como ara Nacho Rodilla, Sergio Coterón i molts més. Entre ells està el jugador de Vila-real José Pérez que ha estat un jugador destacadíssim del poble.

En els propers dies direm com podeu aconseguir els tiquets per al sopar.

No vos podeu perdre el programa que podeu escoltar ací. Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport.