Inscripcions Babybàsquet 2019

babybàsquet EBV

 

Babybàsquet

Objectiu

Volem oferir als xiquets un esport divertit i d’equip que permet potenciar i desenvolupar les habilitats motrius bàsiques així com el desenvolupament coordinatiu i cognitiu. En aquesta etapa el objectiu principal és desenvolupar la seva coordinació i adaptació social-afectiva així com iniciar-se en el treball d’aptituds físiques i psicològiques, mitjançant jocs i exercicis sencills adaptats a la seva edat.

Entrenadors

Tots els entrenadors del EBV estan titolats i relacionats en l’educació infantil, el que es necessari per a tractar xiquets en aquestes fases tan sensibles.

A qui va dirigit

A xiquets de entre 3 i 6 anys que vulguen pasar-s’ho be jugant amb amics al bàsquet.

Lloc d’entrenament i horaris

L’activitat es fa al pavelló del col.legi Cervantes (C/ Joanot Martorell, 31) tots els dissabtes de cada mes pels matins de 10:30 a 12:00.

Preu de l’activitat

El preu de l’activitat són 20 €/mes.

Forma de renovació o nova alta

Has d’omplir el formulari amb les dades del jugador i els seus pares fent clic ací, o si ho prefereixes pots descarregar els fitxers de la inscripció i la domiciliació bancària adjunts i ens els fas arribar personalment o en l’adreça de correu electrònic administracio@ebvila-real.com

Forma de pagament

Per domiciliació bancària. Plaç: una quota mensual abans del dia 5 de cada mes que es faça l’activitat.

Demora en el pagament

El club es reserva el dret de suspendre l’activitat o donar de baixa a aquells jugadors que no estiguen al corrent dels pagos.

Per a dubtes o informació adicional pots enviar un correu a administracio@ebvila-real.com o omplint el formulari següent: