Campus Nadal 2019

Apunta’t al campus i gaudiràs jugant al Bàsquet!!

Si vols fer amics i millorar els teus fonaments tècnics jugant al bàsquet la setmana de Nadal, fes clic en Apunta’t  i s’obrirà un formulari per a que ens dones les teves dades:

Objectiu

Volem oferir als xiquets i xiquetes que juguen a bàsquet la possibilitat de potenciar la seva técnica i táctica individual i als que mai no han jugat o estiguen començant a practicar-lo que puguin provar el divertit que és i perquè enganxa tant.

Hi haurà una part de les sessions on acudiran experts a parlar d’aspectes que considerem importants en la formació i salut dels jugadors. També es faran projeccions visuals que permetran als entrenadors reforçar determinats aspectes del joc o formatius.

Entrenadors

Tots els entrenadors del EBV estan titolats i relacionats en l’educació infantil, el que es necessari per a tractar xiquets en aquestes fases tan sensibles.

Per a qui?

Per a tots els xiquets i xiquetes de 6 anys endavant que vulguen gaudir del bàsquet. No importa el nivell inicial ja que farem grups i ens adaptarem al teu.

Preu de l’activitat

El preu són 6 € per dies solts o 35 € per als 7 dies (5€/dia).

El preu inclou totes les activitats i l’esmorzar diari.

On es fa l’activitat?

L’activitat es fa al Centre de Tecnificació Esportiva (Camí Betxí Travessia, 65) El campus es fa els dies 23, 24, 27, 30, 31 de decembre i 2 i 3 de gener, pels matins de 9:15 a 13:30.

Els dies 24 i 31 l’activitat es farà en el col.legi Carmelites. I a més tenim preparades un parell d’activitats sorpresa que segur que els agradaran.

Es pot accedir a les instalacions amb la línia 2 de l’autobús de Vila-real.

Forma d’inscripció

Has d’omplir el formulari fent clic ací. Si vols ampliar la informació pots enviar un email a administracion@ebvila-real.com o passar pel Centre de Tecnificació Esportiva dilluns, dimecres o divendres de 17:30 fins les 20:30 hores.

Forma de pagament

Per transferència bancària al compte ES72 3110 2818 4128 1004 2444 de la Caixa Rural de Vila-real.