Campus Pasqua 2020

Apunta’t al campus i gaudiràs jugant al Bàsquet!!

Si vols fer amics i millorar els teus fonaments tècnics jugant al bàsquet la setmana de Pasqua, fes clic en Apunta’t  i s’obrirà un formulari per a que ens dones les teves dades:

Objectiu

Volem oferir als xiquets i xiquetes que juguen a bàsquet la possibilitat de potenciar la seva técnica i táctica individual i als que mai no han jugat o estiguen començant a practicar-lo que puguin provar el divertit que és i perquè enganxa tant.

Hi haurà una part de les sessions on acudiran experts a parlar d’aspectes que considerem importants en la formació i salut dels jugadors. També es faran projeccions visuals que permetran als entrenadors reforçar determinats aspectes del joc o formatius.

Entrenadors

Tots els entrenadors del EBV estan titolats i relacionats en l’educació infantil, el que es necessari per a tractar xiquets en aquestes fases tan sensibles.

Per a qui?

Per a tots els xiquets i xiquetes de 6 anys endavant que vulguen gaudir del bàsquet. No importa el nivell inicial ja que farem grups i ens adaptarem al teu.

Preu de l’activitat

25 € per als cinc dies o 6 € dies solts El preu inclou totes les activitats i l’esmorzar diari.

On es fa l’activitat?

L’activitat es fa al Centre de Tecnificació Esportiva (Camí Betxí Travessia, 65) els dies 14, 15, 16, 17 i 20 d’abril, pels matins de 9:15 a 13:30.

Forma d’inscripció

Has d’omplir el formulari fent clic ací. Si vols ampliar la informació pots enviar un email a administracion@ebvila-real.com o passar pel Centre de Tecnificació Esportiva dilluns, dimecres o divendres de 17:30 fins les 20:30 hores.

Forma de pagament

Per transferència bancària al compte ES72 3110 2818 4128 1004 2444 de la Caixa Rural de Vila-real.