Crónicas de 7 y 8 de marzo

Amics – EBV Pre-benjami (35- 0)

Pre- Benjamín

Segon partit dels nostres prebenjamins contra els Amics de Castelló. Partit complicat des del primer minut per l’alta pressió rival, sense deixant-nos passar de mig camp provocant perdudes de baló amb canastes fàcils per a ells. Tot i així, vam podre eixir amb un que altre contraatac amb la mala sort que el baló no va voltre entrar en cap moment. Malgrat el resultat, els xiquets van podre disfrutar del basquet, mostran ganes i actitut, deixan alguns detalls en defensa que mostren el progres que estan tenint. Poc a poc arribarant els resultats.

Academia Petraher B – EBV Benjami Groc (5- 45)

Benjamí
07/03/2020 10:30 CP Ramiro Jover

Segundo partido seguido de los nuestros en una pista exterior complicada como es Petraher, pero supieron como hacerles frente con una gran defenssa desde el minuto uno y castigando al rival con grandes transiciones rapidas y efectivas el acierto del tiro ecterior de los nuestros tambien afavorecio a que la balanza se decantara hacia nuestro lado, gran partido y gran semana de entrenamientos, ese es el camino a seguir

CB Vinaròs – EBV Alevi Groc (67- 27)

Aleví
07/03/2020 10:00 Pab Muni Vinaròs

Bon i matiner partit de dissabte on els nostres alevins demostraren, un dia més, la seua gran millora d’esforç i actitud. El partit començà certament enriquidor per als nostres alevins degut a la concentració i intensitat que marcaren en defensa des del primer minut. Els nostres alevins, qui ja coneixien als companys de Vinaròs, sortiren sense cap mena de por. Aquest sentiment no és fàcil d’aconseguir en un equip que sofreix partit a partit per competir al marcador.
Enhorabona a tots per aquest gran pas endavant, un pas necessari i primordial per a seguir treballant. La diversió segueix sent el nostre primer objectiu, però aquesta s’incrementa per a ells de la mà de la competitivitat.

D’altra banda, pel que al marcador respecta, aquest és resultat directe del quint període on no em sabut reaccionar, no ha de fer-nos oblidar els meravellosos primers quatre períodes on els nostres alevins mostraren tota la voluntat per defendre i competir com exemplificà un resultat de tan sols 10 punts per baix front un dels millors equips de la competició que tan sols ha perdut 3 dels 19 partits jugats des de el mes de setembre.
Ara cal no deixar d’entrenar per materialitzar tot l’esforç que els alevins estan fent a aquesta difícil categoria. Estem a sols un paset i amb constància ho podrem aconseguir. Seguint així, aconseguirem poder competir els 48 minuts de partit i mostrar tot el que aquest equip està treballant per a la seua millora individual i col·lectiva.

Endemés, enhorabona al C.B.Vinaròs pel tracte i el gran partit mostrat i desitjar-li el millor de cara a la resta de la temporada. Cada partit aconseguim aprendre dels companys de Vinaròs. Un forta abraçada.
Finalment, gràcies i enhorabona a totes i cadascuna de les mares i pares que dia a dia ens donen l’oportunitat de gaudir del bàsquet i de la millora que els nostres alevins estan aconseguint.
Sense vosaltres tot açò no seria possible.

NB Torrent – Japonshop EBV (63 – 22)

Aleví
07/03/2020 10:30 Pab muni El Vedat

Nuestros chicos salieron metidos en el partido, ya que competimos en un buen primer cuarto. Sin embargo un mal segundo periodo nos privó de la igualdad en el marcador pero a pesar de todo continuamos trabajando y competimos mucho mejor que en el partido de ida, mucho más desigualado. Debemos intentar mantener durante todo el partido la misma intensidad. Aún así podemos ver una evaluación continua de los chicos. 

Moyex EBV – Valencia Basket Rojo (76 – 40)

Infantil
07/03/2020 10:00 CTD Vila-real

Nou partit i nou repte per als nostres front, a un rival que en la primera volta ens va guanyar en s’ha casa per tan sols 2 punts.
El partit va començar amb uns primers períodes igualats on vam eixir un poc dormits i no vam apretar del tot en defensa. Però de seguida vam aconseguir entrar en partit amb una bona defensa de les línies de passe i l’ajuda des del costat dèbil que ens van permetre, com és la tònica general d’aquesta temporada, eixir de forma prou exitosa al contraatac. Però no sols va ser aquests factors els clau per a la victòria, la gran quantitat de rebots ofensius que hi vam agafar i les poques pèrdues, que en l’anterior partit ens van condemnar, també van ser clau. Per concloure, es va poder vore un joc més combinatori on quan vam jugar amb calma i passant-nos la pilota vam aconseguir cistelles molt bones.

Així doncs cinqué partit consecutiu guanyat. Ara ens toca jugar enfront del primer classificat com és el Massamagrell on esperem fer un partit molt seriós i lluitar per una victòria.

BAUX CB Segorbe – De Llei Abogados Cadet EBV (73 – 46)

Cadet
07/03/2020 13:00 Pab. Muni Segorbe

Bon partit dels nostre cadet, on l’esforç, Compromís i voluntat
dels nostres no es veu reflexat en el resultat final, però això es el de menys.

Els nostres van ixir a l’encontra amb la mentalitat clara del treball que havíam de fer per poder realitzar una bona tasca al llarg de tot el partit. El primer va tindre una gran intensitat per part dels dos equips, amb un ritme molt alt, per damunt de tot, en l’aspecte ofensiu. Conseguíem mantindre’ns al partit contra el líder gràcies a la nosgra defensa i a l’encert al tir exterior. El segon quart continuava en la mateixa dinàmica, un ritme frenètic de joc que el nostre equip va escomençar a notar físicament. Les baixes i el poc nombre de jugador a la baqueta feia que els cansament afectara a la part defensiva del nostre equip. Vam concedir molt rebots ofensius i el nostra encert exterior va disminuir.

Una vegada inciada la segon part, l’equip local va decidir pujar el seu ritme de joc i la seva intensitat defensiva i els nostres xics no van ser capaços de fer front al atac rival i tampoc va ser capaç de realitzar atacs amb vaelocitat per poder fer mal al Segorb. En cap momento vam perdre la cara al partit i el De Llei Abogados va ser lluïtant fins al final de l’encontre donant una gran imatge.
Felicitar als xics i en concret als infantils, no sols per aquest partit, si no per l’esforç que estan fent al llarg de tota la temporada.

Gestiotech EBV – CB Castelló (49 – 96)

Junior
07/03/2020 16:30 CTD Vila-real

Partido disputado en la tarde de sábado, entre el Gestiotech EBV y el C.B. Castellón. Encuentro donde nuestros jugadores no llegaron en ningún momento a alcanzar la concentración con la que hemos salido en los últimos enfrentamientos, sumado al juego intenso de nuestro rival, que consiguió desde el primer momento hacernos perder la poca concentración que teníamos en ese momento, llevándonos a desajustes en defensa, que se hicieron patentes en el marcador desde los primeros instantes. Una cosa lleva a otra, cuanto más conseguían anotar, nuestro equipo más se desconcentraba, lo que llevaba a un mayor desajuste defensivo, y nuevamente a un tanteo en el marcador más holgado.

A estas circunstancias se unía una falta de acierto de tiro exterior, nuestro acierto no llegaba ni una cuarta parte de lo realizado la semana anterior, ni interior, posiblemente acuciados por la situación que se estaba dando. El balance de todas estas circunstancias fue una derrota dolorosa de la que debemos aprender y extraer conclusiones, como por ejemplo que solo siendo fuertes en defensa podemos plantear un partido serio. No hay que olvidar la lección aprendida!!!

Bàsquet Alcàsser – EB Vila-real(59 – 53)

Senior A
07/03/2020 19:30 Pab Muni Alcàsser

Parciales: 20-9 / 16-16 // 11-10 / 12-18.

Derrota dolorosa a domicilio del sénior A, por producirse de nuevo tras un gran esfuerzo defensivo para intentar recuperar un marcador adverso gestado en la baja concentración durante el inicio de partido. Podríamos explicar el resultado final, que penalizó hoy de nuevo nuestra baja producción ofensiva,  de muchas maneras: unos aros muy duros, un arbitraje en el primer tiempo que nos castigó mucho más que al rival y nos condicionó con las faltas, poca velocidad de decisión en las situaciones de ataque, demasiados despistes defensivos individuales que aprovechaba el rival, o el propio acierto en el lanzamiento del equipo local en los momentos clave, en contraste con nuestro lanzamiento errático.

Pero la realidad es que, una vez más, ha quedado claro que para competir en esta liga nuestro equipo debe rendir al máximo y sin perdidas de concentración que den oxígeno al rival, porque de lo contrario en los finales de partido apretados no estamos sabiendo encontrar el camino hacia la victoria. Deberemos seguir afinando para la decisiva fase final que nos espera en dos semanas. Aunque aún nos queda otra prueba la semana que viene en casa. Aprendamos de los errores.