Crónicas de la jornada 16 de febrero

Borriana – EBV Pre-benjami (43- 6)

Pre- Benjamín

El pre-benjamí ha disputat el seu primer partit de la temporada contra els veïns de Borriana. La falta de competició s’ha notat des del primer minut, a diferència del nostre rival que ja havia jugat més partits. El resultat reflexa clarament una superioritat del equip local, més intens en defensa i acertat en atac.

Els nostres han tingut despistes en defensa com perdent la marca deixant tirs alliberats i segones oportunitats en el rebot. Malgrat el resultat, els nostres en cap moment han perdut la motivació i les ganes per seguir jugant, permetent-nos córrer en contraatac i aconseguir unes bones cistelles. Ara a seguir treballant i poc a poc millorar tan individual com col·lectivament. Enhorabona pel primer partit.

Vivanta EBV – NB Paterna Amarillo CEI Baloo (49- 50)

Benjamí
29/02/2020 10:00 CTD Vila-real

Primer partit de la segona volta i ens enfrontàvem primer front a tercer, ambdós amb un balanç de 6-1; i els dos equips van mostrar tot un partidàs en què tant els xiquets com els entrenadors i els pares vam disfrutar molt.
El primer quart el començàvem amb una alta intensitat defensiva i un bon encert, fet que ens va permetre distanciar-nos mínimament amb un 7-3. Al segon quart la història es va revertir, ja que van ser els de Paterna els que mostraren un bon nivell defensiu, mentres que els nostres no tenien molta claredat en atac, no ocupant molt be els espais en atac.
El tercer quart va ser tot un recital ofensiu per als dos equips, ja que vam fer un parcial de 13-11. A més, un últim minut apoteòsic en atac ens va permetre arribar per davant, 24-23, a mitja part, ja que vam fer 7 punts en un minut.

La segona part va seguir la mateixa tónica, tal i com evidencien els parcials del quart i quint quart: 8-11 i 12-8. Arribàvem a l’últim quart amb el resultat de 44-42.
S’anava a decidir tot al final i la fortuna es va decantar a favor de l’equip rival, que també s’ho va merèixer molt. La intensitat defensiva va ser molt alta i el baix encert als tirs lliures van condemnar als nostres, ja que vam fer un 1-8 en tirs lliures, mentres que ells van fer un últim tir lliure a falta de 10 segons.

Cal seguir millorant en estos detalls, però podem estar orgullosos dels nostres benjamins!

Japonshop EBV – Xativa EP Azul (33 – 73)

Aleví
29/02/2020 12:00 CTD Vila-real

Partido contra los primeros. Desde el primer cuarto el marcador se decantó hacia ellos. Muchos errores por nuestra parte, falta de intensidad y no ser constantes durante todo el partido hacen que ellos se vayan alejando y es imposible recortar diferencias. Debemos ser más agresivos en todos los aspectos si queremos conseguir diferentes resultados. Aún así, se ve el progreso deis chicos. A seguir trabajando

CB Benicarló B – Moyex EBV (52 – 62)

Infantil
01/03/2020 10:00 Pab Muni Benicarló

Primer partit de la segona volta d’aquesta segona fase. Partit mol important per al devindre de la temporada i a la classificació per a lluitar per estar entre els tres primers. L’encontre va començar del tot més igualat als dos primers períodes. Però una bona eixida del tercer i quart període fan que ens col·locarem amb 9 punts de ventatja en arribar al descans. Era molt important eixir molt centrats després del descans ja que de forma general és el període que més relaxats eixim, però no va ser així un parcial de 2 a 9 ens situa 16 dalt. Uns períodes finals molt igualats fan que finalment guanyem el partit de 10 punts.

Un bon joc interior i encert des de la linea de triple del Banicarló ens va posar les coses molt difícils. Però el partit es va decidir quan ens vam activar en defensa i vam ser capaços de impedir la lliure circulació de baló dels rivals, ahi vam ser capaços de correr alguns contraatacs i de reduir el nombre de cistelles del rival.

EB Vila-real Groc – Benicense (27 – 60)

Infantil
29/02/2020 12:45 Ciudad Deportiva 3

Partit marcat per la diferència física evident entre els dos equips. Açò es va fer evident especialment al primer quart, ja que els nostres no eren capaços de fer passes entre ells.
Amb els canvia la dinàmica va ser un poc diferent i els nostres es van anar atrevint a mesura que avançava el partit.
Els nostres infantils es van soltar en atac, buscant penetracions, que ens van donar punts molt merescuts. Tot i això, la gran diferència va ser la superioritat física del Benicense, que la van aprofitar sobre tot per a còrrer el contraatac. Enhorabona als infantils pel seu esforç!

Hotel Belcaire Vall d’Uixó – Gestiotech EBV (44 – 100)

Junior
01/03/2020 18:30 Pab. Muni Vall d’Uixó

Encuentro, disputado en la horas de la tarde del domingo, en Vall D’Uixó, partido a priori igualado en función del resultado del anterior encuentro, donde sabíamos que salir concentrados, conseguir ser ordenados en defensa e intentar salir con acierto era la clave para poder disputar el encuentro.

Dicho y hecho, salió un Júnior Gestiotech concentrado, serio, e intratable e defensa, no se daba ninguna facilidad al equipo contrario, por lo que le costaba muchísimo llegar a nuestra canasta. Mientras nuestros jugadores conseguían todos los rebotes, salían ordenados en ataque, consiguiendo canastas tanto desde la zona interior, como de la zona exterior, obteniendo a su vez multitud de rebotes ofensivos, toda esta suma de factores se iba reflejando en el marcador, llegando al final del primer tiempo con una diferencia abultada, el segundo fue una continuación del primero, donde se siguió impecable en defensa y efectivo en ataque, llegando al ecuador del encuentro con una diferencia casi inalcanzable para los locales.

La continuación del encuentro, siguió en la misma línea, bien es cierto que dada la gran diferencia en el marcador, llegaron unos momentos de relajación entre los nuestros donde decayó el juego, y la defensa dejo de ser impecable, luego de estos instantes de relajación, volvieron al juego del inicio, rematando un gran encuentro, donde se jugó en equipo en todo momento, todos trabajaban en conjunto, los unos para los otros. Felicidades equipo!!!!

Burjassot CB A- Talleres Ernesto EBV (87 – 65)

Senior B Autonómico
29/02/2020 20:30 Pab Muni Burjassot

PARCIALES 20-16; 12-19; 30-12; 25-18

Derrota en una salida complicada, y que a pesar de la diferencia final dimos la cara en todo momento.

El partido comienza con acierto por parte de los dos equipos, pero a medida que avanza el cuarto se ponen a tono las defensas. Ya en el segundo cuarto con una gran defensa por nuestra parte y con acierto desde la línea de 3 y situaciones interiores en ataque hace que nos vayamos con ventaja a la media parte.

El tercer cuarto empieza de forma desastrosa para nosotros con un parcial en contra de 17-4, en el que no pudimos defender las situaciones más cercanas a nuestro aro. El resto del cuarto, aunque nos encontramos un poco mejor nuestro rival continúa ampliando la diferencia hasta los 15 puntos que dejaba casi sentenciado el partido. Ya en el último cuarto a pesar de que no bajamos los brazos nuestro rival continúa ampliando la diferencia hasta el resultado final.

La próxima jornada de descanso nos debe servir para recuperar varios de los jugadores lesionados, y así afrontar la recta final en buenas condiciones.