Cròniques de la jornada 20 de gener EBV

Tau Castellón B – Vivanta Vila-real EBV (16 – 41)

Partido con victoria para el Vivanta EBV Benjamín contra el Tau Castelló B. Un partido con bastante ritmo y donde se vio reflejado que nuestros chicos han dado un paso adelante en temas defensivos. Individualmente hemos mejorado mucho y eso se nota ahora toca trabajar para seguir mejorando en otros aspectos. 

Bàsquet Morvedre B – Calzados Prieto EBV (50 – 38)

Altre partit en el que els nostres alevins no es donen per vençuts malgrat el fatídic primer quart, que ha condemnat al nostre equip en els dos darrers partits. Aquesta volta vam rebre un parcial de 11-2, ja que un jugador de l’altre equip va fer els vuit primers punts del seu equip, la major part d’ells després de rebot ofensiu, aspecte que es va millorar prou durant la resta del partit.

Vam arribar a la mitja part amb el resultat global de 35-18. No obstant, els nostres jugadors van donar un pas endavant tant ofensiva como defensivament, sent el resultat de la segona part de 15-20 favorable a l’EBV Calzados Prieto.

El millor del partit va ser l’aportació ofensiva de molts jugadors, ja que vuit dels nou jugadors van fer al menys una cistella, fet que a principis de temporada no solia succeir. Per tant, la millora diària es veu plasmada en el joc dels nostres. Ara falta consumar-la amb una victòria que recompensi el treball dels nostres alevins. No obstant, aquesta millora passa per eixir concentrats des del minut 1 fins el 48.

Alcora BC – Japon Shop (41 – 32)

Molt contents després del gran partit dels nostres alevins que mai han deixat de lluitar. Com ve sent costum, hem competit a tope fins el final i això es veu reflexat al marcador.
A més, elogiar la gran evolució de tots i cadascún dels nostres. Una evolució que es crea desde el bon rotllo que transmet l’equip. Aquestes sensacions només fan que l’equip millore i siga més competitiu i divertit dia a dia.
Per a millorar, ens hem de fixar amb la feblesa del primer quart, però segur que per al pròxim ho millorarem.


Finalment, donar les gràcies a l’Alcora per tot i felicitar-los el gran partit que han fet. A seguir treballant!

Bay Lubricantes CBC – Moyex EBV (57 – 52)

Primer partido de la vuelta de las vacaciones de navidad en el que nuestros chicos empezaron manteniendo un ritmo alto de juego tanto en defensa como en ataque. A partir de aquí, los chicos dejaron de encontrarse cómodos en el partido y bajaron su intensidad. Malas sensaciones para los nuestros, la derrota se quedó en un segundo plano.

Alcora BC – De Llei Abogados EBV (20 – 61)

Tercera volta que ens enfrontàvem a l’Alcora aquesta temporada i tercera victòria.

El partit va començar en un primer quart prou igualat, però a l’inici del segon quart una bona pressió i defensa ens va fer anar guanyat al descans. Durant la resta del partit vam seguir amb el mateix nivell fins aconseguir la segona victòria en aquesta nova lliga, que ens permet col·locar-nos primers i lluitar per aquesta primera plaça. A més destacar que tots els jugadors van gaudir de molts minuts.

Ara toca seguir en aquesta bona dinàmica i continuar treballant!

Burriana B – Júnior B EBV (68 – 49)

Partit de circumstàncies el que es va trobar el nostre junior B, on ens vam presentar amb tan sols 7 jugadors on 4 d’ells eren cadets.

Pel que fa al partit, l’inici del nostres no va ser del tot bo, ja que vam començar perdent de 7 al primer quart. Tot i així un bon segon període ens va fer reduir la diferència. Però l’esgotament dels nostres, un mal inici de tercer quart i la farta d’encert en el tercer quart fa fer que ens anàrem amb una diferencia de 18 punts. Els nostres jugadors no es van rendir i van seguir pressionant i lluitant fins al final. Ara toca seguir treballant per a poder mantenir-nos en la part alta de la classificació.

Tau Castelló B – Júnior A Podoactiva A&A (73 – 65)

Partido con un inicio muy malo por nuestra parte, llegando a perder por 21 puntos en el segundo periodo. Una reacción muy buena nos ha permitido llegar a empatar a falta de cuatro minutos. Desgraciadamente las fuerzas han fallado y de ahí el resultado final.

Hay que mejorar la actitud y concentración en ciertos momentos para ser más sólidos y constantes durante todo el partido.

Inalco Alcora Caixa Rural – Sénior A EBV (60 – 82)

Trabajada victoria del sénior A en Alcora, que nos permite seguir peleando en los primeros puestos una semana más.

Con bajas significativas, los alcorinos fueron capaces de mantener el pulso a nuestros chicos en el primer tiempo, protegidos en una defensa muy cerrada y con gran acierto en el lanzamiento exterior. Se llegaba al descanso con una ventaja local de ocho puntos, pero quedaba la sensación de que el E.B. Vila-real podía hacer las cosas muchísimo mejor de lo que las estaba haciendo, lo que tuvo confirmación en el tercer periodo, con una salida decidida a por la victoria, apoyándose ahora sí en la intensidad defensiva y el juego coral.

Un catorce a dos de parcial daba a los visitantes el mando en el electrónico, que no dejarían ya hasta el final. El cuarto período supuso la puntilla definitiva para los alcorinos, que terminaron viniéndose abajo ante la superioridad rival y el cansancio acumulado, cerrándose el marcador en un 60-82 impensable antes del descanso.  Hay que seguir trabajando en pos de nuestros objetivos.