El EBV Vila-real Sènior A lidera la primera nacional

El EB Vila-real A guanya el seu partit contra el Bàsquet Alcàsser A i es coloca líder del seu grup.

Crónica del partit

Partit molt intens en l’apartat físic el que es trobà el nostre sènior en Alcàsser, davant un equip local que va intentar marcar el seu territori en la pista amb molts contactes en els bloquejos i en la decisió en les accions en la pintura. Tan mateix, eixa actitud els va passar factura en el tram inicial ja que le EB Vila-real aprofità eixe excés d’ímpetu per superar els seus rivals amb mobilitat i velocitat de circulació del baló, el que va dur a un marcador inicial molt favorable de 11 punts a favor dels nostres, que forçava ja el primer temps mort local a escassos minuts de l’inici del partit. Aquest avantatge inicial fou clau per al desenvolupament de l’encontre ja que a partir d’ací, el joc es va desenvolupar amb molta igualtat i sense que oscil.lara massa la diferència en l’electrònic.

Alcàsser tractava de dominar les pintures mentre que el EBV intentava mobilitzar eixa defensa amb combinacions de passes ràpids dels seus interiors, així com tractar de parar el joc interior rival amb ajudes, sense oblidar arribar als perillosos llançaments de perímetre valencians. Amb eixa tònica van anar transcorrent els minuts i períodes i es va arribar a un final un poc més ampli del vist durant l’encontre, ja que Alcàsser va alçar un poc els braços davant l’evidència de que en aquest partit el EBV no anava a deixar-se sorprendre.

Aprofitem aquesta crònica per celebrar, en primer lloc, la participació en l’encontre durant uns minuts del nostre capità Jose Romero, després de la seva prolongada baixa per lesió, i en segon lloc, l’anècdota de gaudir, gràcies als resultats de la jornada, el liderat en solitari de la classificació, el que ens permet seguir somiant amb la fase d’ascens a lliga EBA.

 

BÀSQUET ALCÀSSER A 58 – 79 E.B. VILA REAL A
1ra División Nacional. Jornada 6. Pabellón Municipal de Alcasser, 10 / 11/ 2018
Parciales: 10-21 / 17-22 // 15-18 / 16-18.