El Talleres Ernesto aconsegueix l’ascens a Autonòmica

El Talleres Ernesto sènior B va aconseguir ahir en el seu partit disputat front al CB Quart l’ascens a lliga autonòmica.

Ha estat un partit còmode i dominat de principi a fi en el que el menys important és el resultat final (98 – 73). Després de l’intent de la temporada anterior en que l’equip es va quedar a les portes de l’ascens en l’última jornada, aquesta temporada ha sabut alçar-se després del contrapeu, i ha aconseguit l’objectiu quan falten 2 jornades per disputar-se.

És el resultat de l’esforç de tota la temporada on s’ha aconseguit formar un grup de jugadors que ha tingut clar desde el primer moment que amb treballa i dedicació els resultats arribarien.

Des d’ací agraim a tota la plantilla, al seu cos tècnic el seu compromís i dedicació.

Menció apart té l’afició congregada en el CTD aquest dissabte. Tot i coincidir amb les festes de Castelló s’ha pogut viure un ambient espectacular a les grades amb una animació que dona goig i que sense dubte hem de intentar mantenir i potenciar. El calor que s’ha notat desde baix ha fet que els nostres jugadors hagin notat desde el primer moment el suport de la grada. MOLTES GRÀCIES a tots!!!