Entrevista amb la història a Ràdio Vila-real

Aquesta setmana el president Joan Baptista Navarro ha estat acompanyat de dos de les persones que són dos pilars importantíssims de la història del básquet a Vila-real, José Pascual Colás i Manuel Rubert.

Colás ha estat president del Club Bàsquet Penya La Merla i posteriorment del Club Bàsquet Penya La Merla Vila-real al fusionar-se amb el Club Baloncesto Vila-real, des dels anys 1986 al 2002 . I a més va fundar amb Pascual Gavaldá i altres col.laboradors de La Penya La Merla les 24 Hores de Bàsquet de Vila-real l’any 1981, que el proper any assolirà 40 edicions consecutives, sense dubte una fita difícil de trobar en tota Espanya en competicions d’aquest tipus.

Manuel Rubert o Manolo, per als coneguts, va ser jugador del Club Baloncesto Vila-real en l’època pot ser més gloriosa el bàsquet a Vila-real, aconseguint l’ascens a 2ª divisió l’any 1981 fent que Vila-real fos el referent del bàsquet provincial i inclús autonòmic. A més també ha estat cofundador del club de bàsquet femení Vila-real Bàsquet Club on encara entrena jugadores de la pedrera del club.

Ambdós tenen el bàsquet a les venes i han estat pioners i precursors en el món del bàsquet a Vila-real. I quant parlen se’ls nota la passió amb la que ho fan. Ens han fet un avanç del que gaudirem a la xarrada del proper divendres 15 a la Casa dels Mundina.

Podeu consultar en la nostra web tota la informació així com fer la inscripció per al sopar posterior a la xarrada que es farà el dia 15 de novembre després de fer la taula redona.

A més, ja està confirmada la presència de l’equip de veterans del València Bàsquet que jugarà front a una selecció de Vila-real el diumenge 17 a les 19:00. El València Bàsquet compta amb jugadors de renom com Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Sergio Coterón, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda i el vila-realenc José Pérez.

No vos podeu perdre el programa que podeu escoltar ací. Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport.