Entrenadors d’experiència i qualitat per al nostres equips “sénior”

Avui vos presentem els nostres entrenadors dels equips sénior del EBV. El club aposta per tenir un primer equip de referència soportat per dos equips sénior que permetin a tots els jugadors que venen desde baix poder pegar el bot a la exigent primera nacional. I Iván, Quique i Pedro respiren bàsquet i són experts en complir els objectius marcats als seus equips.

Clínica dental Mondent

Iván és entrenador del sénior A de Primera Nacional Clínica Dental Mondent que et farà pressumir del teu somriure cuidant la teva higiene bucal.

“… i presumeix de somriure”

Iván du cinc anys com a entrenador del primer equip i a més és el coordinador del club. Tots els que el coneixen saben que és capaç de fer jugar als seus equips amb molt de ritme amb un joc atractiu i té la capacitat de fer equips molt units. Sense dubte la referència a seguir del club.

Talleres Ernesto

Quique Poy és l’entrenador que junt a Pedro Sánchez són els més veterans del club. Quique ha estat jugador fins del club fins a fa ben poc i sabem que la seva sang es grogueta.

És un entrenador que ha estat capç de dur l’equip fins a la exigent categoria autonòmica, amb un equip totalment consolidat que permet als nostres jugadors fer el salt al primer equip. Dirigirà al Talleres Ernesto que és un dels patrocinadors que més confien en el nostre club i que cuida perfectament dels nostres cotxes.

Caperucita Roja

Finalment, Pedro Gil és l’entrenador del sénior C. L’any passat va debutar en categoria júnior i aquesta temporada repeteix amb un equip jove que aspira a donar molta guerra amb jugadors amb molta projecció. Caperucita Roja debuta aquest any amb nosaltres i no cal dir res que si busques una escola infantil de confiança aquesta deu ser la teva primera opció.