Inscripcions babybàsquet 19/20

Apunta’t a l’EBV i gaudiràs jugant al Bàsquet!!

Si estàs decidit a fer amics jugant al bàsquet per aquesta temporada 2019/2020, fes clic en Apunta’t  i s’obrirà un formulari per a que ens dones les teves dades:

El bàsquet l’activitat ideal

En el EBV portem molts anys treballant amb xiquets, i contem amb entrenadors amb la formació i sensibilitat necessària a aquestes edats inicials.

Per a xiquets de 3 a 6 anys

Està més que demostrat que el bàsquet és una activitat ideal per als nens, ja que els permet millorar en tasques en les que es necessiten aquestes qualitats i per supost ajuda a millorar en la forma d’estudiar, a la vegada que millora la nostra salud. I no ho diem nosaltres, ho diu el grupo Quirón Salud.

Grups disponibles

Tots els dissabtes al gimnàs del col.legi Cervantes, durant una hora i mitja els xiquets gaudiran del bàsquet, i altres activitats que fomenten la psicomotricitat, l’agilitat, la concentració i la coordinació.

  • Babybàsquet (2014 – 2016): 20 €/mes

Descomptes

Pots aprofitar els nostres descomptes:

  • Els germans tenen un 10% de descompte (aplicabe al segon germà i posteriors)

Plaç d’inscripció

¡Obert el plaç d’inscripció!

Si tens qualsevol dubte pots preguntar pels equips amb places lliures sense cap tipus de compromís o passar pel CTD dilluns, dimecres o divendres de 17:30 a 20:30. O envia un email a administracion@ebvila-real.com

Quan comença la temporada?

El dia de començament dels entrenaments és el 9 de novembre.

L’activitat es fa al gimnàs del col.legi Cervantes a Vila-real. Disposem de cistelles i elements adaptats a la seva edat, per tal de poder realitzar l’activitat amb totes les garanties.

Forma d’inscripció

Has d’omplir el formulari amb les dades del nen i els seus pares fent clic ací, o be si ho prefereixes pots descarregar els fitxers de la inscripció i la domiciliació bancària adjunts i ens els fas arribar personalment o en l’adreça de correu electrònic administracion@ebvila-real.com

Forma de pagament

Per domiciliació bancària: 20 € al mes

Demora en el pagament

El club es reserva el dret de suspendre l’activitat o donar de baixa a aquells jugadors que no estiguen al corrent dels pagos.