Inscripcions babybàsquet 20/21

Apunta’t a l’EBV i gaudiràs jugant al Bàsquet!!

Si estàs decidit a fer amics jugant al bàsquet per aquesta temporada 2020/2021, fes clic en Apunta’t  i s’obrirà un formulari per a que ens dones les teves dades:

El bàsquet l’activitat ideal

En el EBV portem molts anys treballant amb xiquets, i contem amb entrenadors amb la formació i sensibilitat necessària a aquestes edats inicials.

Per a xiquets de 3 a 6 anys

Està més que demostrat que el bàsquet és una activitat ideal per als nens, ja que els permet millorar en tasques en les que es necessiten aquestes qualitats i per supost ajuda a millorar en la forma d’estudiar, a la vegada que millora la nostra salud. I no ho diem nosaltres, ho diu el grupo Quirón Salud.

Aquest any fem els entrenaments al CTD, les millors instal.lacions també per als més peques

Grups disponibles

Tots els divendres al CTD, de 17:30 a 18:30 hores els xiquets gaudiràn del bàsquet, i altres activitats que fomenten la psicomotricitat, l’agilitat, la concentració i la coordinació.

  • Babybàsquet (2015 – 2017): 20 €/mes

Descomptes

Pots aprofitar els nostres descomptes:

  • Els germans tenen un 10% de descompte (aplicabe al segon germà i posteriors)

Plaç d’inscripció

¡Obert el plaç d’inscripció!

Si tens qualsevol dubte pots preguntar pels equips amb places lliures sense cap tipus de compromís o passar pel CTD dilluns, dimecres o divendres de 17:30 a 20:30. O envia un email a administracion@ebvila-real.com

Quan comença la temporada?

El dia de començament dels entrenaments és el 16 d’octubre.

Aquest any l’activitat es fa al Centre de Tecnificació Esportiva. Disposem de cistelles i elements adaptats a la seva edat, per tal de poder realitzar l’activitat amb totes les garanties.

Forma d’inscripció

Has d’omplir el formulari amb les dades del nen i els seus pares fent clic ací, o be si ho prefereixes pots descarregar els fitxers de la inscripció i la domiciliació bancària adjunts i ens els fas arribar personalment o en l’adreça de correu electrònic administracion@ebvila-real.com

Forma de pagament

Per domiciliació bancària: 20 € al mes

Demora en el pagament

El club es reserva el dret de suspendre l’activitat o donar de baixa a aquells jugadors que no estiguen al corrent dels pagos.