Inscripcions temporada 20/21

Tornarem!!!

Aquesta temporada serà inoblidable per a tots degut al COVID i tots els efectes negatius que hem passat i que esperem passen quant abans millor. Des de l’EBV volem agraïr enormement a tots aquells que han estat ajudant a que aquesta greu crisis es pugui resoldre en el menor temps possible i sobretot a tots els nostres sanitaris que han aconseguit amb un enorme esforç i sacrifici i moltes vegades amb planters minvats i amb recursos molt escassos que l’impacte del virus sigui molt menor del que hagués pogut estar. Des d’ací, moltíssimes gràcies a tots, mai podrem agraïr suficientment el gran esforç realitzat.

Sóm un club que per damunt de tot, vol garantir el benestar i la salut dels nostres jugadors i les seves famílies, i és per això que estem preparant ja la temporada que ve en la que prendrem totes les mesures necessàries per poder fer l’activitat que més ens agrada en les millors instal·lacions i amb condicions de total seguretat i complint amb tots els protocols i mesures higièniques recomanades pels organismes públics i per la FBCV.

Estem segurs que amb la col·laboració de tots i la responsabilitat individual de cadascú de nosaltres tornarem a fer les activitats que tant ens agraden, i com no, tornar fer esport tant necessari per la nostra salut. I tenim l’esperança terminipoder començar les nostres activitats el proper mes de setembre.

Per això, des de l’EBV obrim el termini d’inscripció per a la propera temporada i et demanem la teva confiança per a que tornem tots junts a gaudir de l’esport que més ens agrada, el bàsquet.

Tornarem!!!

Apunta’t a l’EBV i gaudiràs jugant al Bàsquet!!

Si estàs decidit a fer amics jugant al bàsquet per a la propera temporada 2020/2021, fes clic en Apunta’t  i s’obrirà un formulari per a que ens dones les teves dades:

Què tens que saber

Metodologia EBV

En el EBV estem desenvolupant una nova metodologia encaminada a garantir la millora individual de cada jugador, amb un seguiment individualitzat i personalitzat, aportant-li allò que necessiti més en cada moment amb un tutor assignat als jugadors del pla.

Tots els equips fan 3 entrenaments setmanals de 1,5 hores i adicionalment una sessió voluntària de tecnificació individual personalitzada amb entrenadors titolats que busquen que el jugador es senti be amb els seus companys i en un ambient d’exigència a l’hora que de benestar.

Tecnificació individual personalitzada

Per a l’EBV és fonamental que el jugador pugui assolir el seu màxim nivell i per això aquest any continuem amb les sessions de tecnificació individual personalitzada, en la que els nostres jugadors disposaran d’una sessió setmanal i un seguiment especial a la seva evolució. Sense dubte un aspecte diferenciador respecte a altres clubs del voltant.

Equips disponibles (edats)

 • Babybàsquet (2015 – 2017): 20 €/mes
 • Prebenjamí (2013 – 2014): 325 €
 • Benjamí (2011 – 2012): 375 €
 • Aleví (2009 – 2010): 450 €
 • Infantil (2007 – 2008): 450 €
 • Cadet (2005 – 2006): 550 €
 • Júnior (2003 – 2004): 550 €
 • Sènior (2002 i anteriors): 300 €

Descomptes

Pots aprofitar els nostres descomptes:

 1. Si et recomana un jugador del club, t’estalviaràs 50 € de la seva quota (a descomptar de l’últim pagament sempre que ambdòs jugadors continuen tota la temporada en el club).
 2. Els germans tenen un 10% de descompte (aplicabe al segon germà i posteriors)

Termini d’inscripció

¡Oberta la inscripció per a la temporada 2020/2021!

Tots els inscrits abans del 30 de juliol preferència de plaça en els equips federats del club. S’admetran inscripcions posteriors a aquesta data, en canvi es perdrà el dret preferent de fitxa federativa.

Si tens qualsevol dubte pots preguntar pels equips amb places lliures sense cap tipus de compromís o passar pel CTD dilluns, dimecres o divendres de 17:30 a 20:30. O envia un email a administracion@ebvila-real.com

Quan comença la temporada?

El dia de començament dels entrenaments és el 7 de setembre. En aquest moment aquesta data pot sofrir algun canvi que informarem als equips en el seu moment.

Forma de renovació

Has d’omplir el formulari amb les dades del jugador i els seus pares fent clic ací, o be si ho prefereixes pots descarregar els fitxers de la inscripció i la domiciliació bancària adjunts i ens els fas arribar personalment o en l’adreça de correu electrònic administracion@ebvila-real.com

Forma de pagament

Tenim dos modalitats de pagament:

 • Per transferència bancària: un únic pagament el 30/09/20 per transferència bancària al compte ES72 3110 2818 4128 1004 2444 de la Caixa Rural de Vila-real.
 • Per domiciliació bancària: 33% abans del 30/09/20, 33% abans del 30/12/20 i 33% abans del 15/02/21

Cal fer una reserva inicial de 30 € en el moment de fer la inscripció per transferència bancària al compte ES72 3110 2818 4128 1004 2444 de la Caixa Rural de Vila-real.

Demora en el pagament

El club es reserva el dret de suspendre l’activitat o donar de baixa a aquells jugadors que no estiguen al corrent dels pagos.