Joan Navarro i Jaume Villar a Ràdio Vila-real

Aquesta setmana el president Joan Baptista Navarro ha estat acompanyat per Jaume Villar , jugador des de fa uns 15 anys del club, ara jugant en Talleres Ernesto . Ademés este any és entrenador del Aleví Groc y Lucas Abad jugador d’aquest equip.

Parlem d’actualitat amb la situació de propagació del COVID-19, dictant el seguiment dels entrenaments amb la mateixa programació que hem seguit fins aquest moment. Sempre estant pendents per a tot tipus de notificació de suspencio de partits i entrenaments. Mantindrem contacte directe per a oferir informació.

Jaume Villar, jugador del club molts anys i un dels joves entrenadors. Entrenador aquest any amb el cadet. Actualment ha de doblar i ajudar als dos equips, jugará amb el senior A i senior B.

La forma de entrenador es una segona opció per a ell. Davant de tot es jugador actiu del club. La intenció es donar ejemple a la base del club, prendre als seniors com futura expectativa.

No vos podeu perdre el programa que podeu escoltar ací. Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport.