La festa de l’ascens del Talleres Ernesto a Ràdio Vila-real!!

El Talleres Ernesto va pujar aquesta setmana a Autonómica i ens ho han contat dos protagonistes d’excepció, Jaume Villar i Kike Poy.

Jaume és jugador del Talleres Ernesto i del primer equip, a més de entrenador de l’infantil Moyex i Kike Poy és l’entrenador del Talleres Ernesto després d’haver passat per totes les categories base del club. Són sense dubte dos malalts del bàsquet i que dure per molts anys!!!

S’ha notat el bon rotllo que desprèn el planter i a més l’equip també ha demostrat molta força mental i esperit de superació, després del dur colp que van rebre la temporada passada on no es va poder aconseguir l’ascens al perdre l’últim partit de la temporada. Pots escoltar el programa ací.


Els dos han fet un repàs de la temporada i han explicat que la clau de l’èxit de l’ascens ha estat conjuntar un equip on el bon ambient i l’amistat és un pilar bàsic. L’equip es basa en un planter molt jove, el que assegura molts anys d’èxits i bons resultats.

També hem repassat la resta de l’actualitat dels resultats de tots els equips, destacant la derrota del Sènior A davant del Tavernes Blanques front a un equip molt físic que ens ho va posar molt complicat. Toca alçar-se i pegar-li la volta a la situació, per continuar somiant amb l’ascens a lliga EBA.

A més recordem que continua la inscripció per al campus de Pasqua del 23 al 26 d’abril.

Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport.