L’emoció de Pedro i Flavia a Ràdio Vila-real

Pedro i Flavia ens han emocionat avui a Ràdio Vila-real i ens han posat els sentiments a flor de pell. És difícil transmetre millor el que volem que sigui aquest club, amb una visió des de la perspectiva d’una dona i des dins del mateix.

A Pedro, el jugador del nostre Vivanta Aleví, ja el coneixem de l’última intervenció que va tenir a Ràdio Vila-real. Un xiquet fantàstic dins i fora de les pistes que parla amb una soltesa digna dels millors locutors de ràdio, i amb 9 anyets.

I avui hem conegut a Flavia, i ja ens fem una idea d’on li ve eixa forma de ser tan meravellosa i la intel·ligència a Pedro. I és que Flavia és sa mare i es nota, es nota quan parla del seu fill amb un afecte sincer; ens ha posat la carn de gallina explicant amb emoció el que sent al formar part del Club. Sense dubte aquest sentiment i aquestes ganes són les que voldríem transmetre des del club a l’exterior.

Però millor que els escolteu ací.

Pedro i Flavia, han estat avui els nostres millors ambaixadors. Moltíssimes gràcies als dos per ser com sou!!!.

Recordar que ha començat el compte enrere per fer la inscripció per al campus de Pasqua del 23 al 26 d’abril. En som ja un grapat i les places són limitades!!!

Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport i més aquesta setmana que ha tingut que fer treball extra al no estar el nostre president Joan a l’estudi. Miguel ja sap que el considerem part de la família de l’EBV.