L’emoció del bàsquet a Ràdio Vila-real!!!

Aquest dissabte volem que el Bancaixa sigui una festa i que estigui ple per dur fins la victòria al sènior A que segueix amb l’objectiu clar de pujar a lliga EBA. Si vols viure el bàsquet en la seva pura essència amb emoció, velocitat, ritme i espectacle no t’ho pots perdre aquest dissabte a les 18:30. I si no t’ho creus pots recordar el final trepidant de l’últim partit ací.

Omplim el Bancaixa!!

Sense dubte serà un partit molt difícil en el que caldrà que tots donem el nostre màxim per superar al Tavernes Blanques.

Joan també ha parlat del proper I Torneig Ajuntament de Vila-real que farem el dia 12 de maig en el pavelló Bancaixa on podrem gaudir de prop de 300 jugadors de minibàsquet de la comunitat que esperem que faci les delícies de tots els espectadors.

A més en els propers dies publicarem en aquesta web el Campus d’Estiu que estem organitzant en Llucena els propers dies 7 al 13 de juliol per a xiquets de 8 a 14 anys amb modalitats interns i externs. Una setmana de bàsquet on combinarem activitats del nostre esport amb altres d’aventura aprofitant el meravellós entorn que ens trobarem. En els propers dies més publicarem més novetats ací.

I finalment recordem que continua la inscripció per al campus de Pasqua del 23 al 26 d’abril.

Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport. Podeu escoltar el programa ací.