“L’esport és una forma de vida”

Iván Íñiguez, el nostre coordinador esportiu i entrenador del primer equip, ha estat avui a Ràdio Vila-real i ha quedat clar perquè l’EBV està en bones mans i ha assolit aquest any la major part d’objectius que s’havia marcat a l’inici de la temporada.

Iván desprèn il·lusió i aconsegueix una cosa molt difícil, transmetre d’una forma senzilla el que vol aconseguir dels més. I ho aconsegueix amb l’exemple, on ell fa el comportament que espera de nosaltres. És un treballador solidari, amable, molt accessible i amb moltes ganes, que ha fet possible superar reptes complicats. Sense dubte un dels pilars bàsics de l’EBV aquest any.

Iván ha comentant que “per a l’EBV l’esport és una forma de vida i el primer és la diversió“. Aquesta és una de les claus del nostre club, on creiem clau que predomini el benestar i la diversió del jugador, entenent que d’aquesta forma el jugador rendirà més i els resultats arribaran.

Joan ha repassat els propers esdeveniments on destaquen el proper I Torneig de minibàsquet Ajuntament de Vila-real on 20 equips de la comunitat de categories prebenjamí, benjamí i aleví es donaran cita en el pavelló Bancaixa el proper dia 12 de maig. Hi haurà un ambient de luxe gràcies a la col·laboració dels socis de l’EBV que s’han implicat en la seva organització. Una bona oportunitat de gaudir d’un bon bocata a la brassa veient bàsquet.

I també ha recordat que continua oberta la inscripció per al I Natubàsquet Llucena 2019. La millor combinació de bàsquet i Natura en un paratge immillorable on practicarem bàsquet i moltes activitats de multiaventura.

Ha estat una entrevista molt interessant i vos aconsellem que escolteu el programa per extraure les vostres pròpies conclusions.

Moltíssimes gràcies a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport durant tot l’any. Ha estat un vertader plaer compartir aquest espai amb ell, demostrant-nos cada setmana el seu interès i la seva proximitat.