Manu Almela i Lucas Abad ahir a Ràdio Vila-real

Aquesta setmana el president Joan Baptista Navarro ha estat acompanyat Manu Almela, jugador des de fa uns 15 anys del club, ara jugant en Talleres Ernesto . Ademés este any és entrenador del Aleví Groc y Lucas Abad jugador d’aquest equip.

Lucas ha sigut un convidat especial, ens a contat la seva passió per el bàsquet, explicant el seu inici en el club, amb el pas de competir d’una forma federada i com ell diu mes “profesional”. Ademés ens explica com veu l’equip i la seva temporada. En especial destaca la relació amb els companys, nombrant-la com una forta amistat.

L’entrenador Manu Almela destaca la gran milloria de l’equip, milloria demostrada en la primera fase conseguint un accens a la lliga superior. En aquesta degut a la forta intensitat dels contraris hem de demostrar entrenament a entrenament una intensitat major i conseguir que els nens s’adonen dels errors per a poder rectificarlos.

No vos podeu perdre el programa que podeu escoltar ací. Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport.