Manu, un historiador a Ràdio Vila-real

Aquesta setmana el president Joan Baptista Navarro ha estat acompanyat Manu Almela, jugador des de fa uns 15 anys del club i que ara és entrenador del Aleví Groc.

Manu és una persona que quant la coneixes t’enamores d’ella i que està acabant-se de formar com a historiador. Encara és jove però ja ha format part de la història d’aquest club, i de segur que l’anirà engrandint donada la seva implicació.

Ahir ens va confesar que li encanta el bàsquet i que la seva etapa com a entrenador sembla que li agradarà més si cap. I es nota, cal que el vegeu la passió que posa en els seus entrenaments i partits. De segur que els seus xiquets li ho agraïran, perquè ho fa de veres, i dona tot el que té en cada moment.

Joan també ha repassat els actes del 50 Aniversari on gaudirem a la xarrada del proper divendres 15 a la Casa dels Mundina a les 19:00 hores.

Podeu consultar en la nostra web tota la informació així com fer la inscripció per al sopar posterior a la xarrada que es farà el dia 15 de novembre després de fer la taula redona.

A més, ja estem desitjant vore l’equip de veterans del València Bàsquet que jugarà front a una selecció de Vila-real el diumenge 17 a les 19:00. El València Bàsquet compta amb jugadors de renom com Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Sergio Coterón, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda i el vila-realenc José Pérez.

No vos podeu perdre el programa que podeu escoltar ací. Com cada setmana el nostre agraïment també a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla pel seu suport.