Novetats temporada

Aquest any comencem la temporada 2020/2021 amb moltes novetats i forces renovades. Fem un resum de les principals novetats que esperem siguin del grat dels nostres socis i amics.

 

Continuem creixent

El primer que hem de destacar és que gràcies a la confiança dels nostres jugadors hem pogut crear tres nous equips per aquesta temporada. Tenim un equip nou benjamí, un nou infantil i un nou sènior. D’aquesta forma es reforça la cantera del club, augmentant la quantitat d’equips de jugadors més joves i es dona l’oportunitat a que tots els jugadors júniors que ho desitgin puguin seguir-se formant en un equip sènior.

L’objectiu final és disposar d’equips per tal de que puguin jugar  bàsquet el major nombre de jugadors possibles aprofitant les fantàstiques instal·lacions del CTE (centre de tecnificació esportiva).

Programa Tecnificació EBV

També tenim l’orgull d’anunciar que durant aquesta temporada posem en marxa un programa de tecnificació individualitzada en el que es farà un seguiment personalitzat del jugador al llarg de la temporada.

En aquest programa es disposarà d’una sessió d’entrenament adicional a les habituals de l’equip, en les que es treballaran aspectes de tècnica i tàctica individual que el jugador necessiti reforçar. El coordinador del programa de tecnificació, estarà en contacte amb l’entrenador de l’equip al llarga de la temporada per tal de fer un seguiment de l’evolució del jugador.

Nova imatge del club

A més, aquest any i aprofitant que és el 50 aniversari del nostre club, hem reformat la imatge del club, amb un logotip que dona una imatge més jove de l’anterior logotip, respectant els seus elements principals en homenatge a tota la seva trajectòria anterior.

Aquest logotip ha estat dissenyat per Eva Núñez, una dissenyadora amb un gran bagatge i experiència, que ha fet un fantàstic treball i a la que li agraïm la dedicació en la seva realització.