Tanquem temporada… o no, a Ràdio Vila-real

Avui el nostre president ha fet un repàs de les últimes accions fetes al club, destacant la Festa de cloenda en la que vam fer concursos d’habilitats i de tir. I ràpidament hem parlat de totes les activitats que tenim obertes per al que resta i per a la propera temporada.

Tanquem temporada… i sense parar n’obrim un altra!!!

Vos presentem els campions dels concursos:

Víctor

campió habilitats prebenjamí

Pedro

campió habilitats benjamí

Ferrán

campió habilitats aleví

Pedro

campió habilitats infantil

Marcel

campió habilitats cadet

Marco i Albert

campions del two-ball

Després vam anar a la discoteca Touché on vam poder gaudir de la presència de pares i mares de xiquets de totes les categories i dels jugadors del sénior A i del B que han estat a un pas de pujar a lliga EBA i que han pujat a Autonòmica respectivament. Ha estat una jornada molt divertida que ha servit per coneixer-nos tots un poc millor i fer club.

I el paelló de La casa del Gourmet de Vila-real que no podia faltar:

Després hem repasat els propers events que tenim oberts, el campus de tecnificació de Juny i el I Natubàsquet de LLucena 2019 del que queden molt poques places per tancar la inscripció.

A més, i com que tanquem una temporada i obrim una altra, ha explicat que ja està oberta la inscripció de jugadors per a la nova temporada 19/20.

Podeu escoltar el programa de ací.

Volem agraïr la gran labor que fa cada dia Ràdio Vila-real per l’esport Vila-realenc i a Miguel Batalla que sempre ens ha tractat fantàsticament.

El proper any més… encara que ja sabeu que açò no s’ha acabat!!!