Vols conèixer la importància de la prevenció a l’esport?

Albert Nebra de Podoactiva Fisioteràpia i Podologia A&A, ens ha donat consells per evitar lesions esportives i com tractar-les per recuperar-te el més aviat possible en el programa de Ràdio Vila-real.

Podoactiva Fisioteràpia i Podologia A&A és patrocinador del nostre Júnior A i ofereix molts avantatges i descomptes per a tots els socis del Club EBV. Albert ens ha contat la metodologia biomecànica que usen en la seva clínica basada en càlculs computacionals avançats, per aconseguir un motlle que corregeix la xafada i prevé lesions posteriors. A més també els tractaments de fisioteràpia que disposen, no sols per a esportistes sinó per a qualsevol persona que tingui problemes musculars i/o tendinosos o de lligaments.

A més estem molt contents perquè que va rebre la setmana passada el premi com a millor empresa promotora de ‘esport a Vila-real. Podeu ampliar la notícia ací.

Li agraïm tota la confiança dipositada en el nostre club i en els nostres júniors. Junts fem un gran equip!!!

A més el nostre president Joan, ens ha contat tots els resultats de la setmana passada on destaca la importantíssima victòria del nostre Sénior A que s’ha assegurat matemàticament la participació en la promoció d’ascens a la lliga EBA. Sense dubte un gran premi per a tots i continuem somiant!!!

Podeu escoltar el programa ací.

Agraïm una setmana més a Ràdio Vila-real i Miguel Batalla el seu suport i la seva professionalitat.